Over ons


Isiflo BV is begonnen als HSF in 1966 en richtte zich in eerste instantie op het produceren van messing draaidelen. In de loop der jaren is de focus verschoven richting het ontwikkelen en leveren van technische & logistieke systeemoplossingen voor gas en water. Van de hoofdaansluiting (trottoir) tot in de meterkast van de woning.

In 2000 is HSF overgenomen door het Nederlandse beursgenoteerde Aalberts N.V.. Naast gas en water als bestaande pijlers is er ook een nieuwe pijler opgezet: ‘Veiligheid in Water’.

Per januari 2022 is HSF van naam veranderd naar Isiflo, het moederbedrijf gevestigd in Noorwegen.

Isiflo BV houdt zich bezig met het klantgericht ontwikkelen van innovatieve producten. De focus ligt op het verhogen van het installatiegemak en verlagen van total cost of ownership. De combinatie tussen de continue productontwikkeling en een korte lijn naar eigen productie en assemblage maakt Isiflo BV uniek in de markt. De Isiflo producten vinden haar weg richting netbeheerders en infra aannemers, groothandelaren en installateurs in de Benelux en vele landen daarbuiten. Isiflo BV ontwikkelt, produceert en levert vanuit haar locatie in Duiven.

Kwaliteit & innovatie

Dagelijks houden onze medewerkers zich bezig met het verbeteren van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten samen met onze klanten. De brede kennis en jarenlange ervaring van onze medewerkers en de samenwerking met zusterbedrijven binnen de Aalberts Industries Groep maken het ons mogelijk om innovatieve systemen en oplossingen te blijven bieden.

Niet alleen onze producten zijn voorzien van de benodigde keuren ook Isiflo BV is volledig ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Wij beschikken over een eigen productielijn voor gasleidingsystemen en gasvoerende meterbeugels. Daarnaast een spuitgieterij, gereedschapmakerij, stanserij en assemblage faciliteiten waardoor wij snel en flexibel reageren op klantbehoeften.

Isiflo BV is meer dan alleen uw leverancier. Wij zijn een partner die met u meedenkt en samenwerkt. Bij de ontwikkeling van vernieuwende producten en oplossingen, maar ook als het gaat om distributie en logistiek die feilloos aansluit op uw processen.

In de samenleving


Isiflo BV staat midden in de samenleving, ook als het gaat om milieu. Wij ontwikkelen op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. Zo zijn niet alleen de oplossingen die we creëren, maar ook onze bedrijfsprocessen ingericht op het hergebruiken van materialen en het minimaliseren van afvalstoffen.

 

Naast het papier recyclen we ook andere restmaterialen binnen productie en onze kantooromgeving. We monitoren ons energie- en waterverbruik, zodat we inzicht krijgen in besparingskansen. De kantoorapparatuur is energievriendelijk ingesteld en Isiflo BV is aangesloten op een stadsverwarmingsnet. Alles op een positieve bijdrage te leveren aan de omgeving en het milieu.

 

Dit komt ook tot uiting in de oplossingen die we maken.

 

Isiflo BV - onderdeel van Aalberts

Isiflo BV maakt deel uit van de beursgenoteerde onderneming Aalberts. Sinds de start in 1975 is Aalberts daar waar technologie relevant is en echte vooruitgang kan worden geboekt - menselijk, duurzaam en financiëel. Bij Aalberts ontwikkelen we kritische technologieën voor toonaangevende industrieën en het dagelijks leven. Technologieën die de business van onze klanten verstereken en onze planeet in goede conditie houden.

The Aalberts way

Onze pragmatische cultuur 'the Aalberts way' kan worden samengevat in drie eenvoudige woorden: winnen met mensen.

  • Wij zijn ondernemers - we maken dromen waar. We nemen verantwoordelijkheid - we komen onze beloften na. We gaan voor uitmuntendheid - we verleggen grenzen en dagen de status quo uit.
  • We delen kennis en leren - we zijn niet bang om fouten te maken en worden elke dga beter.
  • We handelen altijd met integriteit - we geven het goede voorbeeld, spreken ons uit wanneer dat nodig is en zijn professioneel in alles wat we doen.

Greatness is made of shared knowledge

Net als Isiflo BV zijn alle Aalberts bedrijven sterk verankerd in de engineering- en technologiewereld. Omdat de wereld snel verandert en innovatiecycli drastisch worden verminderd, helpt de open en pragmatische interne cultuur bij Aalberts ons om nieuwe ideeën uit te wisselen en nieuwe technologieën te omarmen.

Wat de situatie of het verzoek ook is, we stellen het juiste team samen om aan zet te blijven. We willen altijd daar zijn waar echte veranderingen plaatsvinden. Waar grote ideeën tot leven komen en de toekomst wordt geschreven.

Met meer dan 16.000 werknemers is Aalberts actief vanuit ongeveer 70 bedrijfslocaties en 80 servicelocaties met activiteiten in meer dan 50 landen. Meer informatie via www.aalberts.com.

Werken bij Isiflo BV
Open sollicitatie

Hou je van uitdagingen en ben jij op zoek naar een leuke job in een dynamische organisatie waar een team van enthousiaste collega's dagelijks hard werkt aan het invullen van onze ambitie? We kijken uit naar jouw reactie!